THIS IS MY PET. WHAT IS YOURS?

2024-03-08

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ II ir III grupių mokiniai tarptautiniame eTwinning projekte „This is my pet. What is yours?“ įveikė dar vieną smagų ir atsakingą darbą: sukūrė net du žaidimus savo Projekto Partneriams Flippity.net platformoje. Žaisti juos ir Partnerių sukurtus žaidimus mums buvo labai linksma ir naudinga. Iš jų sužinojome naujų dalykų net apie šunis ir kates! Mokate anglų kalbą? Mėgstate žaisti? Išbandykite savo jėgas! Dalinamės savo darbais. 

II grupės žaidimas: https://www.flippity.net/vb.php?k=1_PuqHgBJ31rMfxwaEn1rsH7-oRypWFZ2fKx-yjqQGss

III grupės žaidimas: https://www.flippity.net/qs.php?k=1FlBUKxfc4Kn1AZaW_3hUSxZoIYvkvlL0axkCgp4Sr98


2024-02-29

Net dvi dienas iš eilės centro klube „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ ir keramikos būrelio „Degutis“ mokiniai smagiai bendradarbiavo atlikdami užduotis tarptautinio eTwinning projekto „This is my pet. What is yours?“ integruotose pamokose „Augintinių portretai“ ir „Mano augintinio portretas“. Anglų kalbos būrelio mokiniams tikrai buvo ko pasimokyti iš komandos draugų iš keramikos būrelio, nes kūrybinė užduotis buvo labai atsakinga – sukurti savo mylimo augintinio portretą, o keramikos būrelio mokiniams buvo naudinga pasikartoti, kaip išreikšti savo jausmus savo augintiniams anglų kalba. Įveikę kūrybinę užduotį, būrelių mokiniai išbandė savo jėgas komandiniuose žaidimuose, kuriuos mūsų partneriai iš skirtingų šalių sukūrė mums Flippity.net platformoje, ir rašė partneriams atsiliepimus Projekto Padlet lentoje. Kai kurie klausimai buvo tikras iššūkis! Pavyzdžiui, o jūs žinote, kiek metų sraigė gali miegoti savo kriauklėje? Sėkmės jums atsakyti!  

Mokytojos Violeta Kukienė ir Jelena Osipkova 


2024-02-23

Centro klubo „Švyturys“ anglų kalbos būrelio „Speakeasy“ mokiniai 2023-2024 mokslo metais dalyvauja tarptautiniame projekte „This is my pet. What is yours?“.

Projekto metu mokiniai iš skirtingų šalių kiekvieną savaitę atlieka įvairias užduotis nuotoliniu būdu. Užduotys prasideda nuo susipažinimo, prisistatymo, šalių dalyvaujančių projekte paieškos žemėlapyje, klausimų apie šalis ir tęsiama įvairiomis užduotimis aptariant naminius gyvūnus, bei sukuriant žaidimą, kurį gali žaisti kitos projekte dalyvaujančios šalys.

Kuriant žaidimą labai pasitarnavo www.Flippity.net elektroninis puslapis, kuriame galima kurti žaidimus bei klausimynus.

Mokiniai sukūrė žaidimą panaudodami savo pačių sukurtus klausimus.

Kviečiame mokinius išbandyti žaidimą!

Nuoroda


THE RIPPLE EFFECT

2024-02-20

2024 m. vasario 10-17 d. dalyvavome tarptautiniame Erasmus+ jaunimo mainų projekte „The Ripple Effect“, kuris vyko Nykobing mieste, Danijoje. Projekte Klaipėdos vaikų laisvalaikio centrą atstovavo 10 mokinių ir 2 mokytojai. Projekto metu dalyviai gvildeno klimato kaitos problemas, pasitekdami medijas, šokį ir vizualiuosius menus.


EUROPOS KOKYBĖS ŽENKLELIS

2024-01-16

Sakoma, kad gera pradžia – pusė darbo. Jei tuo tikėti, tai savaitė centro klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ dalyviams turi būti nuostabi, nes pirmadienį sulaukėme žinių apie europinio ženklelio suteikimą mūsų tarptautiniam eTwinning projektui „Adventures of Our Toys“, kurį įgyvendinome praėjusiais mokslo metais. Esame laimingi. Pasidžiaukite su mumis!

Neformaliojo vaikų švietimo (anglų kalba) mokytoja metodininkė Jelena Osipkova