OUR TOYS’ STORIES

Centro klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ I ir II mokinių gyvenimas verda, dalyvaujame tarptautiniame eTwinning projekte „Our Toys’ Stories“ su partneriais iš septynių šalių. Štai kaip sugalvojome su jais pasisveikinti. Tikimės, pralinksminsime ir jus.

Nuoroda: https://youtu.be/4l-pCh4zru4 


DANCE FOR THE FUTURE

Tarptautinio bendradarbiavimo projektas „Dance for the future“ vyko 2022 m. spalio 24-28 dienomis Vordingborg mieste, Danijoje. Dalyvavo 4 Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro mokytojai kartu su mokytojais ir jaunimo darbuotojais iš Suomijos, Danijos, Lenkijos, Portugalijos ir Turkijos.


HELLO WORLD

Tarptautinio bendradarbiavimo projektas „Hello world“ vyko 2022 m. spalio 15-22 dienomis Suomijoje.

Projekte dalyvavo 1 Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro mokytojas ir 2 mokiniai. „Hello World“ idėja – suburti solidžią jaunų podcast’ų kūrėjų komandą iš septynių skirtingų šalių; Norvegija, Švedija, Italija, Turkija, Suomija, Danija ir Lietuva. Projekto metu dalyviai mokėsi garso įrašų, interviu technikų. Parengti podcast’ai (tinklalaidės) paskelbti Spotify platformoje.


WELCOME, WILKOMMEN, BIENVENUE

Jaunimo mainų projektas Welcome, Wilkommen, Bienvenue“ vyko 2022 m. spalio 14-21 dienomis Vordingborg mieste, Danijoje. Projekte dalyvavo 5 Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro mokytojai ir 2 mokiniai, kur kartu su dalyviais iš Danijos, Suomijos, Italijos, Latvijos, Lenkijos ir Portugalijos dalyvavo šokio, muzikos ir magijos meno dirbtuvėse.


LEGENDS BEHIND NAMES

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ III ir IV grupių mokiniai panoro atšvęsti gražų Klaipėdos jubiliejų dalyvaudami tarptautiniame eTwinning projekte „Legends behind Names” ir supažindinti mūsų partnerius iš Moldovos su mūsų miesto ir regiono legendomis. Pristatydami pirmąsias iš jų, prisistatome ir patys.

Nuoroda į prezentaciją:

https://www.canva.com/…/Wgf1_htuyiAp3bBjB05k3A/view…


Anglų kalbos būrelio „Happy English“ III ir IV grupių mokiniai parengė elektroninę knygą apie tai, kokia Klaipėda buvo ir kokia ji tapo. Knyga pristatyta partneriams iš Moldovos tarptautiniame eTwinning projekte „Legends behind Names“.

Elektroninės knygos nuoroda: https://read.bookcreator.com/SiNBZ…/kL2EhorYQry8792O3LhfwQ


2022 m. pavasarį klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ III ir IV grupių mokiniai eTwinning projekte „Legends behind Names“ turėjo progos sužinoti daug įdomybių apie mūsų jubiliejų švenčiantį miestą ir pristatė tas įdomybes savo projekto partneriams.  Džiaugiamės gavę žinią, jog mūsų komandos pastangos buvo įvertintos Nacionaliniu eTwinning Kokybės ženkleliu. Puiki žinia prieš naujų mokslo metų pradžią.


WINTER TALES TOLD BY LETTERS

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Draugystė” anglų kalbos būrelio „Happy English” II grupės mokiniai šią žiemą praleido labai smagiai, nes dalyvavo tarptautiniame eTwinning projekte „Winter Tales Told by Letters” („Raidės seka žiemos istorijas”). Pažiūrėkite, kokią knygą sukūrėme kartu su partneriais iš Turkijos ir Italijos. Ji dar ir kalbanti! Tikimės, ji jums patiks!

Nuoroda: https://read.bookcreator.com/SiNBZ4wBCGg5ObzpEtV17jpZWf82/0f3OzdzpSIu60sQZeQr6DA


Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ II grupės mokiniai sėkmingai baigė dalyvavimą tarptautiniame eTwinning projekte „Winter Tales Told by Letters“. Jie įveikė daugybę iššūkių, taigi dalyvių pažymėjimus tikrai užsitarnavo. Pasveikinkite juos!


Sakote, žiema ir vasara niekada nesusitinka? Mūsų atveju toks stebuklas įvyko! Klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio „Happy English“ mokytojos ir II grupės mokinių pastangos tarptautiniame eTwinning projekte „Winter Tales Told by Letters“, įgyvendintame 2021-2022 m. m., buvo įvertintos Nacionaliniu eTwinning Kokybės ženkleliu. Pasidžiaukite su mumis!