eTWINNING KOKYBĖS ŽENKLELIS

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio mokytojos Jelenos Osipkovos paraiška dėl Nacionalinio kokybės ženklelio sulaukė teigiamo atsakymo. Dabar II grupės mokiniai, dalyvavę tarptautiniame projekte „See the Beauty! Love Our Earth!“, ir pati mokytoja, inicijavusi ir koordinavusi šį projektą, gali džiaugtis ne tik maloniais prisiminimais, bet ir šiuo aukštu įvertinimu. Ar gi ne puikios naujienos birželio pabaigoje?


REACH OUT

Vasario 11 d. jau trečią kartą Klaipėdos vaikų laisvalaikio centre vyko Erasmus+ projekto „Reach out“ kūrybinės perkusijos, šokio ir vizualiųjų menų dirbtuvės su Andy, Paco ir Daniela.


EKOLOGIJOS TEMA eTWINNING PROJEKTE

Klubo „Draugystė“ III grupės mokiniai dalyvauja tarptautiniame eTwinning projekte, kuriuo siekiama atkreipti vaikų dėmesį į ekologiją. Šiame etape vaikai apibrėžė svarbiausias problemas savo regionuose. Pažiūrėkite, kaip mūsų mokiniai mato situaciją Klaipėdoje, ir kaip šias problemas pavaizdavo.


OUR ENVIRONMENT. PROBLEMS AND SOLUTIONS

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio III grupės mokiniai jau nuo 2019 m. lapkričio mėnesio sėkmingai dalyvauja tarptautiniame eTwinning projekte „Our Environment. Problems and Solutions“. Neseniai baigėme analizuoti aplinkos problemas Lietuvoje ir sugretinome jas su problemomis mūsų projekto partnerių šalyse. Štai mūsų išvados: 


IEŠKOME APLINKOSAUGOS SPRENDIMŲ

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos III grupės mokiniai sėkmingai dalyvauja tarptautiniame eTwinning projekte „Our Environment. Problems and Solutions“. Išanalizavome aplinkos saugojimo problemas ir  siūlome jų sprendimą. Rodome, kaip kiekvienas iš mūsų dalyvauja jas sprendžiant. Kai ką galima ir per karantiną pritaikyti. Prisijunkite! Saugokime mūsų gamtą!

FINAL-PRESENTATION-ETWINNINGParsisiųsti