KULTŪROS SUSITINKA EUROPOJE

Klubo „Želmenėlis” anglų kalbos būrelio mokiniai džiaugiasi dalyvaudami tarptautiniame eTwinning projekte „Kultūros susitinka Europoje“. Užsiėmimų metu mokytoja papasakojo apie įvairių šalių skirtingas kultūras, pristatė projekto partnerių šalis: Lenkiją, Maltą, Kroatiją ir Italiją. Taip pat kalbėjome apie Velykas įvairiose Europos šalyse. Mokiniai parašė šiltus nuoširdžius velykinius sveikinimus projekto draugams.


I FEEL HAPPY! AND YOU?

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio jauniausi mokiniai neatsiliko nuo vyresnių ir gali didžiuotis savo pasiekimais, t.y. savo pirmaisiais pažymėjimais, patvirtinančiais dalyvavimą tarptautiniame eTwinning projekte „I Feel Happy! And You?“. We feel happy :)!


GRAMMAR IN OUR EVERYDAY LIFE: VERBS

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos būrelio vyriausi mokiniai, bendradarbiaudami su partneriais dar iš penkių šalių, sėkmingai įgyvendino eTwinning projektą „Grammar in Our Everyday Life: Verbs“. Projekto metu jie ne tik tobulino savo anglų kalbos žinias, bet ir daugiau sužinojo apie savo partnerių mokyklas bei jų šalių kultūras. Mokytis kitaip pravartu!


KURIAME SVAJONIŲ NAMUS

Klubo „Draugystė“ anglų kalbos mokiniai dalyvauja tarptautiniame eTwinning projekte, kuriame, kartu su vaikais iš kitų šalių kuria svajonių namus. Mūsų gavosi štai toks. Tikimės, jis ir jums patiks!