CONNECTED – 2

2016 m. spalio 15 -22 d. Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro jaunuolių ir mokytojų delegacija dalyvavo tarptautiniame Erasmus+ jaunimo mainų projekte „Connected“ Liepojoje (Latvija). Projekte dalyvavo 13-17 metų jaunuoliai iš Lietuvos, Latvijos, Suomijos ir Danijos. Projekto organizatoriai – Danijos Guldborgsund mokykla.

projektas-3 projektas-2 projektas-1 projektas-1 projektas-4


  CONNECTED

2016 m. liepos 31 d. – rugpjūčio 8 d. būrys Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro atstovų dalyvavo Danijoje vykusiame jaunimo mainų projekte „Connected“. Jaunimas dalyvavo muzikos, šokio ir teatro kūrybiniuose užsiėmimuose ir ruošėsi pasirodymams. Paruošta programa buvo parodyta kitų dviejų Erasmus+ jaunimo mainų projektų dalyviams, Nykobingo miestelio gyventojams.

Danija (4) Danija (3) Danija (2) Danija (1) Danija (5)


  COMMUNICATION & COOPERATION 3

2016 m. gegužės 20 – 27 d. dalyvavome tarptautiniame jaunimo mainų projekte „Communication and Cooperation 3“. Šį kartą svečių sulaukėme mes ir kartu su jaunuoliais iš Švedijos, Danijos ir Lenkijos apsistojome Jaunimo sodyboje (Kretingos raj.). Pasiskirstę į tris grupes – dailės, teatro ir muzikos, paruošėme pasirodymą, kurį pristatėme Klaipėdos vaikų laisvalaikio centre, Klaipėdos „Verdenės“ progimnazijose, Kretingos M. Daujoto pagrindinėje mokykloje.

CC3 (1) CC3 (4)